COVID

 EL CAU EN TEMPS COVID

Com bé sabeu, enguany és un any diferent als altres i hem adaptat la nostra activitat a la "nova normalitat" intentant que vagi el millor possible per a tots i totes les participants de l'agrupament.

Com agrupament hem designat a una persona que serà l'encarregada de temes COVID, que serà la que farà els seguiments sempre que sigui necessari i els contactes amb les unitats i el centre COVID, aquesta persona es en Joan Ramón.

D'altra banda, hem modificat els horaris de cau de dissabte segons la unitat a la que pertanyen els i les participants. Les sortides i excursions tindran horaris específics que es notificaran.

  • Ferrerets: dissabtes de 16 a 18:30 hores.
  • Llops i Daines: dissabtes de 16:10 a 18:40 hores.
  • Ràngers i Guies: dissabtes de 16:20 a 18:50 hores.
  • Pioners i Caravel·les: dissabtes de 16:30 a 19 hores.
  • Rutes: La unitat s'organitzarà tenint present les seves característiques.
Cadascuna de les unitats començam el curs amb grups bombolla formats pel total de les unitats, complint la normativa de lleure. Hi haurà activitat tots els dissabtes amb normalitat, si hi hagués algun canvi per temes de nivells d’alerta COVID i la normativa es modifiqui us informarem de seguida.

Tots els i les infants i joves del cau entraran per la mateixa porta, per la grossa de davant el cau. Cada grup, es recollirà allà mateix on es deixa. Els nins i nines hauran de venir al cau amb la seva mascareta, demanam que aquesta sigui quirúrgica o Fpp2.

Us deixam aquí l'informe de prevenció de riscos que hem elaborat, per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres.

Moltes gràcies,

Equip de caps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada