diumenge, 23 de març del 2014

Sant Jordi Escolta

http://vimeo.com/91395096


El cap de setmana del 26 i 27  d'abril ens anam tot l'agrupament a la  trobada d’escoltes i guies  anomenada Sant Jordi, ja que aquest és el patró de tots els escoltes. Clica la imatge anterior i veuràs el video del Sant Jordi!


A continuació vos donam tota la informació que ara tenim de la sortida.

ON TINDRÀ LLOC?  L’acampada es realitzarà als Terrenys del Col·legi La Porcíncula, s'Arenal (Palma).
COM QUEDAM? 
Dissabte: Quedam  a les 14:45 al cau. Pregam que sigueu puntuals perquè el bus passarà     per l'entrada i hem d'arribar a temps per no trastocar els horaris de la trobada.
Diumenge: Heu de venir als terrenys de la Porcincula a cercar als vostres fills i a les vostres filles, l'hora de recollida que ens ha tocat son les 16:30h. Així que perfavor necessitam que sigueu puntuals. El punt marcat del mapa és el lloc de trobada per a la recollida. El plànol de Google el teniu clicant a
Terrenys del Col·legi La Porcíncula.
QUE HEM DE DUR?
 
Tot el que solem dur d'acampada (sac, kimbo, roba de recanvi, roba d'abric, llanterna...), camisa i fular, xiulet els que hagueu de dur-ne, gorra, menjar per als dos dies (berenar, sopar, berenar del demati, dinar), cantimplora amb aigua.

INSCRIPCIONS
S'han apuntat un total de 84 nins i nines de l'agrupament entre totes les unitats, tot l'agrupament serem 97 persones! Recordau que tots i totes les apuntades heu de pagar els 5€ de la inscripció perquè l'agrupament els ha adelantat.
MÉS INFORMACIÓ  Si voleu veure una mica  d'informació no ho dubteu i entrau! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada