dilluns, 3 de desembre del 2018

Acampada de Nadal

Benvolguts i benvolgudes,

Estem encantats de informar-vos que el cap del setmana del 15 i 16 tenim preparada l'acampada de Nadal, que tindrà lloc a Sa Torrentera (Sencelles).
  
-Dissabte vos convocam a les 16h al cau. Agafarem un bus que ens durà fins a Sa Torrentera (Sencelles).

-Diumenge arribada de les mares i pares a les 11:30h a Sa Torrentera (MAPA), per participar tots junts, als jocs organitzats per els Ràngers i Guies.

Després dels jocs dinarem tots junts, per tant heu de dur alguna cosa per compartir així com plats, tassons i coberts.

Aquest any tornarem a fer l'amic invisible. Qualsevol persona que vulgui participar ha de dur un regal ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 5€ i embolicat amb paper de diari. 

Han de ser regals com si fossin per l'edat dels nins i nines que participen. Per exemple; una nina ferrere det que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una ferreret de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Es faran unes bosses de regals per unitats (pre-ferrerets, ferrerets, llops, ràngers, pioners, rutes i adults)

Quan arribeu a Sa Torrentera hi haurà encarregats de recollir els regals i apuntar a tots els que vagin arribant.

També aniria bé, que duguéssiu tots els TUBS DE CARTÓ (paper de mans, wc...) que pugueu. Els necessitam per a muntar la carrossa de la CAVALCADA DE REIS A PALMANYOLA.


El preu de l'acampada, és de 13€ (inclou autocar i terreny d'acampada.

El formulari estarà obert fins dia 12

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada