dilluns, 4 de febrer del 2019

DIADA DEL PENSAMENT

Hola famílies,

Enguany hem decidit que sigui l’any pioner en què celebrem tots junts el Dia Mundial del Pensament.

Aquest es remunta a l’any 1926 quan Scouts i Guies de tot arreu es reuniren als Estats Units per la 4a Conferència Mundial. Allà acordaren que hi havia d’haver un dia especial en que els Guies i Scouts de tot el món pensin en els demés i expressin el seu agraïment i apreci per al nostre Moviment. A n’aquest se’l va anomenar Dia del Pensament. Es va triar el 22 de febrer com a data ja que era l’aniversari tant de Robert Baden-Powell, fundador del moviment Scout, com d’Olave Baden-Powell, cap del moviment Guia Mundial.

Per tal de commemorar aquest dia hem decidit organitzar una diada del pensament el proper 23 de febrer al cau amb totes les unitats juntes. Aquest any el tema elegit a tractar durant la diada és el lideratge, en honor a aquelles nines que demanaren per poder participar també en el moviment escolta. Les activitats i dinàmiques que es realitzaran en torn a viatges en el temps.

Dissabte 23 de febrer

10:30 Arribada de totes les nines i els nins al cau

10.30-11.00   Feim els grups

11.00-12.30 Construir màquina del temps (amb material reciclat de les nines i nins)

12.30-13.30 Feim chapas i temps lliure

13.30-14.30 Dinam (cada un ha de dur el seu menjar)

  • 14.30- 16.00 Descans

    16.00-19.00  Jocs plantejats de la WAGGS

    19.00 Arribada mares i pares

Important
Tothom ha de dur el seu propi dinar 

Cada nina/nin ha de dur 3 elements de material reciclat per decorar o confeccionar la màquina del temps del seu grup (la comissió conferirà una capsa per grup que serà la base de la màquina)

HEU DE CONFIRMAR AL FORMULARI QUE ESTARÀ OBERT FINS EL DIA 17 (AQUÍ A BAIX). EN CAS DE QUE NO ES PUGUI VENIR TOT EL DIA NOTIFICAU-HO ALS COMENTARIS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada