dimarts, 9 de setembre del 2008

Carta als pares

Aquesta és la carta que vos hem enviat a tots els pares i mares de l'agrupament.

Benvolguts Pares i Mares de l'Agrupament Escolta i Guia Nuredduna,


Una vegada més ens preparam per a iniciar de nou les activitats. Després dels campaments i del parèntesi estiuenc, ens tornarem a posar en marxa.

Aquest any donarem començament al curs 2008 -- 2009 el proper dissabte dia 4 d'octubre. Esperam a tots els vostres fills i filles a partir de les 16:30 fins a les 19:00 de cada dissabte, per a gaudir de les activitats, els jocs, acampades, excursions...

També, com és habitual, us convidam a que participeu amb nosaltres d'una jornada per a endreçar, netejar i deixar a punt el Cau. Després de 3 mesos sense acollir cap activitat, es necessita "fer dissabte" iniciar un bon curs. Ben nets i ben polits..

Així doncs, el proper dissabte dia 20 de setembre, a partir de les 9:00 hores, us esperam a tots els que pugueu, per a col•laborar en les següents tasques: Netejar d'herba el terreny, netejar i endreçar l'interior del cau i realitzar qualque tasca de manteniment.

Aprofitam també el moment per fer-vos arribar de forma oficial la noticia de que hem creat un seguit de blocs per a cada unitat. A la pàgina web de l’agrupament (www.mallorcaweb.net/nuredduna) trobareu tots els enllaços.

I això es tot. Només recordar-vos aquestes dates:

• Dissabte dia 20 de setembre a partir de les 9:00, JORNADA DE NETEJA AL CAU.
• Dissabte dia 04 d'octubre a les 16:30 hores, INICI D'ACTIVITATS.


Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu adreçar a la nostre correu electrònic: aegnuredduna@yahoo.com o al telèfon 630752424 (Joan Ramon).



Rebeu una cordial salutació Escolta i Guia,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada