dissabte, 4 d’octubre del 2008

CIRCULAR 04-10-08

Palmanyola, 4 de octubre de 2008.
Estimats pares i mares,

Ens complau donar-vos la benvinguda a aquest nou curs 2008 – 2009 de l’Agrupament Escolta i Guia Nuredduna.


Any rere any el nostre agrupament va creixent i enguany esperam rebre dissabte rere dissabte un nombre aproximat de 150 nins i nines. Avui hem donat per començat aquest nou curs i, com cada any, ja tenim prevista una primera Reunió de Pares per presentar-vos el nou equip de caps i el nostre projecte de curs.


Dita reunió esta prevista per el proper dimarts dia 14 d'octubre a les 20.30 hores al Centre Cultural de Palmanyola. Però, encara ens falta la confirmació per part de l'ajuntament de la cessió del Centre Cultural, per tant, al llarg d'aquesta setmana vos mantindrem informats via web i el dissabte que ve ho confirmarem per mitjà d'una circular informativa.

Com ja sabeu, enguany hem volgut potenciar les vies de comunicació de l’agrupament fent servir Internet. Per això hem creat un seguit de blocs tant per l’agrupament com per les diferents unitats. Blocs que ens serviran per estar en contacte permanent i als que podreu trobar tot tipus d’informació.


Aquests blocs son:

1. Bloc de l’Agrupament: http://aegnuredduna.blogspot.com
2. Bloc de Ferrerets: http://ferreretsnuredduna.wordpress.com
3. Bloc Llops: http://llopsnuredduna.wordpress.com
4. Bloc Rangers: http://rangersnuredduna.wordpress.com
5. Bloc Pioners: http://picnuredduna.blogspot.com


Recordau que a aquests blocs trobareu tot tipus d'informació i es convertiran en eina important dins cada unitat.Rebeu una salutació escolta-guia


Equip de Caps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada