dimecres, 9 de desembre del 2009

SORTIDA DE NADAL

Hola a tots i a totes,

Nadal ja s’apropa, i per això totes les unitats de l’AEG Nuredduna realitzarem una sortida conjunta els dies 19 i 20 de desembre, per a celebrar tots plegats aquestes festes.

La sortida tindrà lloc a la CASA DE COLÒNIES BINICANELLA, situada a la carretera a Santa Maria.

Aquesta instal·lació es troba situada molt propera a Palmanyola, per tant ens haureu d’acompanyar fins al principi del camí. Esperem que el nombre de participants sigui bastant alt, per aquest motiu, ens veurem tots al nostre Cau a les 16h del dissabte, i anirem sortint per torns.

El diumenge 20, estau tots els pares i mares convidats a participar de les activitats que els caps hem preparat per a tots vosaltres amb molta il·lusió que començaran a les 10:30 h a Binicanella.

El preu de la sortida serà d’11 € per participant.

Com ja es tradició, realitzarem l’Amic Invisible. Per aquest motiu, tots (pares i fills) haureu de dur un regal com si fos per vosaltres mateixos embolicat amb paper de diari, i que el seu preu no superi els 4 €.

D’altra banda, el dinar per diumenge serà a compartir. Per tant, heu de dur els vostres propis plats, tassons... a més heu de dur un poc més del menjar que vosaltres duríeu per posar-lo en comú i menjar tots junts.


A la zona no ens deixan ni fer foc, ni cuinar, per tant, aquesta vegada no es podrà torrar. El menjar s'ha de dur ja fet.

S’ha de confirmar l’assistència als blogs o als correus electrònics de les unitats, tant si venen com si no, abans de divendres 11. Els caps necessitem tancar la reserva a la instal·lació una setmana abans.

Una salutació escolta-guia,

Equip de caps
.

4 comentaris:

 1. En xisco de Rangers vendrà a la sortida.

  ResponElimina
 2. emma williams dels llops i liam williams dels rangers vindran a l´acampada de nadal

  ResponElimina
 3. Izabella Sandstrom i Olliver Sandstrom vindran a l'acampada de nadal!
  Gracies.

  ResponElimina
 4. Hola, soc en Pedro Garcia, de llops, jo no puc venir però esper que ho passeu molt bé i que tingueu unes bones festes, fins aviat!

  ResponElimina