dilluns, 5 de desembre del 2016

Acampada de Nadal

Benvolguts nines, nins, mares i pares!

Estem encantats de informar-vos que el cap del setmana del 17 i 18 tenim preparada la súper acampada de Nadal, que tendrà lloc a Sa Torrentera.
  
-Dissabte vos convocam a les 16h al cau, agafarem un bus que ens durà fins a Sa Torrentera (Sencelles).

-Diumenge arribada de les mares i pares a les 11:30h a Sa Torrentera (MAPA), per participar als jocs organitzats per Ràngers tots junts!
Després dels jocs dinarem tots junts per tant heu de dur alguna cosa per compartir així com plats, tassons i coberts
Aquest any tornarem a fer l'amic invisible. Es faran unes bosses de regals per unitats (pre-ferrerets, ferrerets, llops, ràngers, pioners, rutes i adults). Qualsevol persona que vulgui participar ha de dur un regal ja sigui fer seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 5€ i embolicat amb paper de diari. Han de ser regals com si fossin per l'edat dels nins i nines que participen. Per exemple; una nins ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una ferreret de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Quan arribeu a Sa Torrentera hi haurà la unitat de Rutes que s'encarregarà de recollir els regals i apuntar a tots els que vagin arribant.

I per últim informar que hem contactat amb Mallorca Sense Fam per fer una recollida d'aliments a l'acampada, ens han indicat que els aliments que més necessiten són potitos, sucre, conserves de peix i en general aliments infantils així com qualsevol tipus d'alimentació perible.

La sortida tindrà un preu de 12€ per persona.

MOLT IMPORTANT LA CONFIRMACIÓ, LA INSCRIPCIÓ FINALITZARÀ EL DIMARTS 13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada