dimarts, 18 de novembre del 2008

PACTE CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Logo Pacte palma


Uneix-te al Pacte Palma Contra la Violència de Gènere

Aprovat per unanimitat al Plenari del 27 d'octubre de 2008, és la suma d'esforços per eradicar la violència cap a la dona, millorar l'atenció a les víctimes i fer que les relacions entre dones i homes a Palma es basin en els valors de la igualtat i el civisme. L'adhesió al Pacte expressa l'acord amb la Crida i el compromís de donar suport a les accions que amb el suport dels serveis municipals es duran endavant.

L'Ajuntament de Palma convoca a les ciutadanes i ciutadans, a les empreses, a les entitats i serveis a la seva adhesió, i demana la màxima col.laboració per difondre aquesta iniciativa.

La primera acció ciutadana del Pacte, a l'entorn del Dia Internacional Contra la Violència Cap a les Dones (25-n), és la Cursa Popular Contra la Violència de Gènere (cursa o passeig) del dia 23 de novembre-08, una ocasió per expressar el rebuig a la violència en un ambient festiu. A l'arribada a Cort hi haurà festa, i es llegirà la Crida en presència de tots els col.lectius adherits i autoritats. Difon la cursa, inscriu-te i vine!

link a adhesio_link a web pactepalma.com__...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada