dilluns, 1 de desembre del 2008

SORTIDA DE NADAL

Benvolguts Pares i Mares,

Com cada any, amb la proximitat de les vacances nadalenca l'agrupament te prevista la sortida de Nadal. Enguany partirem del 13 al 14 de desembre i passarem el cap de setmana a Son Serra de Marina. La informació de la sortida és la següent:

SORTIDA: Acampada de Nadal
UNITATS: Totes les unitats de l'Agrupament Escolta i Guia Nuredduna

HORARI I LLOC DE SORTIDA: A les 8.30 hores del dissabte 13 de desembre al Cau, Palmanyola.

HORARI I LLOC D'ARRIBA: A les 17.00 hores del diumenge 14 de desembre a Son Serra de Marina.

MITJÀ DE TRANSPORT: Aniram amb autobus de lloguer fins Son Serra de Marina i la tornada es farà amb els pares i mares.

COST DE LA SORTIDA: 12'00


DIUMENGE 14:
Com cada any, el diumenge el dedicarem als Pares i Mares de l'agrupament. Esperam veurer-vos a tots a les 10'00 hores del matí, a Son Serra de Marina per a participar juntament amb els vostres fills i filles a les activitats que us tendrem preparades.

EL DINAR DEL DIUMENGE L'HEU DE DUR ELS PARES I MARES (Teniu en compte que els Caps no durem dinar i menjarem del que dureu...)
Després de dinar tindrà lloc la festa de l'AMIC INVISIBLE, que consisteix en que cada participant aporta un regal (EMBOLICAT EN PAPER DE DIARI). Acosellam que el preu del regal no sigui superior a 4'00 €.DESCARREGAR MAPA EN FORMAT PDF


Mostra un mapa més granVos demanam per favor que confirmeu l'assistència dels vostres fills i filles posant-vos en contacte amb els caps de les unitats a les que pertanyen els vostres fills i filles o enviant-mos un email al correu de l'agrupament.

..

1 comentari: